Cum va fi vremea in luna septembrie

Vezi cum e vremea în localitatea ta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Prognoza meteo de la ANM pentru perioada 28 august – 4 septembrie

Conform datelor furnizate de ANM, se așteaptă că precipitațiile vor depăși nivelurile obișnuite până în data de 11 septembrie.

În intervalul 28 august – 4 septembrie, temperaturile vor înregistra valori mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu o abatere termică pozitivă mai pronunțată în regiunile nord-estice.

Cantitățile de ploaie vor fi mai mari decât de obicei în regiunile nord-vestice și local în cele vestice, centrale, sudice și estice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în general aproape de media obișnuită pentru acest interval.

Prognoza ANM pentru săptămâna 4 – 11 septembrie

În această perioadă, temperaturile medii vor depăși mediile obișnuite, extinzându-se la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor înregistra ușoare excedente în regiunile sudice și sud-estice, în timp ce în celelalte zone vor fi în general apropiate de valorile obișnuite pentru acest interval.

Prognoza ANM pentru săptămâna 11 – 18 septembrie

Temperatura medie a aerului se va menține ușor peste nivelurile normale pentru această perioadă, predominant în cea mai mare parte a țării, cu accent pe regiunile estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi în jurul mediei specifice pentru acest interval, cuprinzând întreg teritoriul național.

Prognoza ANM pentru săptămâna 18 – 25 septembrie

În săptămâna 18 – 25 septembrie, temperaturile medii vor înregistra valori ușor superioare mediilor specifice pentru această perioadă, în special în regiunile estice și sud-estice ale țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.