Cum va fi vremea in prima saptamana de scoala | 11 – 17 septembrie 2023

Vezi cum e vremea în localitatea ta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ne aflăm deja la începutul toamnei, dar se pare că noul sezon încă nu și-a făcut simțită prezența în mod serios. Temperaturile nu sunt deloc caracteristice acestei perioade, ci par să ne ducă mai degrabă cu gândul la începutul verii.

Vremea rămâne în continuare foarte plăcută, iar acest trend se va menține și în prima săptămână de școală. Este important ca elevii și profesorii să fie conștienți că prima zi de școală va fi marcată de vreme frumoasă în majoritatea regiunilor țării.

Conform directorului ANM, Elena Mateescu, atât sfârșitul de săptămână, cât și ziua de luni se anunță a fi călduroase. Termometrele vor indica temperaturi de peste 25 de grade Celsius, iar în unele zone, la soare, va fi și mai călduț.

Urmează o lună septembrie deosebit de caldă, așa cum a și debutat cu valori de 33-34 de grade în primele zile.Cu siguranţă şi acest sfârșit de săptămână și chiar luni, prima zi de școală, va fi caracterizată din punct de vedere meteorologic printr-o vreme caldă, frumoasă. Asta pentru că valorile de temperaturi la scara întregii țări se vor situa peste 25 de grade”, a transmis Elena Mateescu, pentru Antena 3 CNN.