Cum va fi vremea in luna aprilie ( 2023 )

Vezi cum e vremea în localitatea ta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Conform prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 27 martie – 24 aprilie, temperaturile vor avea o ușoară scădere în regiunile intracarpatice și vor fi apropiate de valorile normale în restul țării, în următoarele patru săptămâni.

În intervalul 24 martie – 3 aprilie, valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele obișnuite în regiunile intracarpatice, dar vor fi apropiate de cele normale în restul țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, estice și sud-estice, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali. În celelalte regiuni ale țării, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale.

În săptămâna 3 – 10 aprilie, temperatura medie va avea valori ușor mai coborâte decât cele obișnuite în regiunile intracarpatice, în timp ce în restul țării valorile termice vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile estice, sud-vestice și sudice, dar apropiate de cele normale în celelalte regiuni.

Pentru săptămâna 10 – 17 aprilie, prognoza indică valori termice apropiate de cele normale pe întreg teritoriul României, iar cantitățile de precipitații se vor situa în jurul valorilor normale în toate regiunile.

În ultima săptămână de prognoză, 17 – 24 aprilie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele obișnuite pentru această perioadă în întreaga țară. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, mai ales în zonele montane.